Pages Menu
Navigation

Företagspresentation

Solid growth

Solid Fastighetspartner är det entreprenörsdrivna bolaget verksamt i Stockholm inom fastighetsbranschen som levererar långsiktiga lösningar för fastighetsägare som vill känna sig trygga och säkra på att erhålla ett professionellt underhåll av fastigheten idag och framledes.

Med lång erfarenhet av projektledning inom fastighets- och takentreprenad såsom takmålning, takplåtslageri och takskottning för allt från bostadsrättsföreningar till större fastighetsägare och förvaltningsbolag, exempelvis World Trade Center, Einar Mattsson, Samtliga Gallerior i City, Sisab, Amf pension och Newsec så levererar vi helhetslösningar inom service och underhållsarbete.

Till vår hjälp har vi fackutbildad personal på de enskilda delar i processen som en väl fungerande fastighetsservice skall inkludera, alla med det gemensamma målet att leverera just den trygga helhetslösning som er fastighet är värd.

Söker ni en långsiktig partner för trygg, professionell och engagerad projektledning, underhållsarbete och service ska ni kontakta oss.

Vi sammanfattar vårt erbjudande och åtagande till våra kunder så här:

Solid Fastighetspartner är den självklara servicepartnern till fastighetsägare och entreprenörer för allt inom byggnads och fastighetsservice. Med affärsmässighet och fokus på ett långsiktigt partnerskap skapar vi trygga, lönsamma och kvalitativa tjänster inom byggnads- och fastighetssektorn.

Man med karta

Välkommen till Solid – Er trygga fastighetspartner!

image