Pages Menu
Navigation

Solid Projektledning

image

Med solid projektledning kan du känna dig trygg och vare sig om ditt projekt är stort eller litet hjälper vi dig från grundidé till färdigställt arbete. Solids projektledare tar hand om just det du vill ha assistans med i det aktuella projektet såsom projektering, entreprenörsval, produktion, rapportering, utvärdering och uppföljning.

Söker du en långsiktig samarbetspartner har du kommit rätt. Vi kan vara er samarbetspartner vid underhållsarbeten och byggprojekt på kort och lång sikt och vara med i allt från projektering, upphandling, kontraktsskrivning och byggledning fram till besiktning.

Vi har ett stort kontaktnät av professionella aktörer där vi under många år utvecklat ett nära samarbete med välrenommerade entreprenörer som kompletterar våra egna tjänsteområden samt styrker en smidig processhantering av diversifierade projekt av större eller mindre omfattning.

Välkommen att höra av dig till Solid Projektledning med mer information eller frågor rörande ditt kommande projekt. Kontakta oss här.

Proffs byggare 4 st

image


” Jag har samarbetat med Solid Fastighetspartner för mina kunders räkning sen bolaget startade och upplever att Solid Fastighetspartner levererar som de lovar och genomgående håller en hög standard och säkerhet. Det bästa är att man alltid får återkoppling löpande och när arbetet är utfört. Det underlättar mycket i min vardag och det är dessutom skönt att man kan släppa kontrollen och låta proffsen göra sitt jobb.”

Tanja Brandt – Projektledning

Einar Mattsson Byggnads AB


Solid Projektledning – Söder Torn, Medborgarplatsen