Pages Menu
Navigation

Solpaneler

I partnerskap med svenska Bevego och Windon erbjuder Solid svenskutvecklade högkvalitativa solpaneler från Windons egen tillverkning av panelsystem.

Vi levererar kompletta solanläggningar och våra partners håller en hög kvalité och tillhandahåller generösa garantier med priser på en rimlig nivå.

Solpanelerna och monteringslösning är en beprövad konstruktion vilket ger god funktionaliet i systemet i många år framöver. Vi jobbar uteslutande med komponenter och tillbehör från erkända tillverkare.

 
Projektering

Vi tar fram lösningsförslag för maximal effekt av din Sol-El!

Det krävs en hel del uträkning och planering för att få till en effektfull installation. Vi räknar åt er, levererar och installerar sedan solceller och inverter från Windon AB vilka är framtagna och utvecklade i Sverige för svenska förhållanden. Detta är en investering för lång tid framöver, se då till att välja ett system rätt anpassat till Sverige.

Paketering

Vi tillhandahåller komplett offert för bästa lösningsförslag!

Ni får en tydlig offert med paketering anpassad utifrån lösningsförslaget för maximal effekt av solpanelsystemet som inkluderar allt som behövs för att komma igång såsom material till dörren, montering av paneler och el-installationer. Ta bara beslutet om att förbättra ekonomin och miljön så gör vi resten.

Produktion

Vi monterar solpanelerna och gör systemet produktionsklart!

Montering av solpaneler samt inverter enligt valt lösningsförslag utförs av kunniga montörer och systemet görs klart för produktion med nödvändiga el-installationer. Efter färdigställd montering är Ni redo att komma igång och producera el för en lång tid framöver med Solens hjälp och spara pengar och miljö.

Kontakta oss nu på 0721 66 22 35 eller ne@solidfastighetspartner.se för offert eller för att få veta mer.

Varmt välkommen till Solid Sol-El – Bra för plånboken & Bra för miljön!